15 september 2013 ~ Kommentarer inaktiverade för Rut och Rot – Lån fast gratis

Rut och Rot – Lån fast gratis

Rut och Rot - Lån fast gratisRut och Rot slog igenom med storm och utvidgade läxhjälpen. Idag kan alla som tar hjälp av en privatlärare få läxhjälp i hemmet i lågstadiet, högstadiet och gymnasiet för halva priset. Diskussioner har uppstått och folk diskuterar om detta inte bara är till för de rika eller om det faktiskt var en bra idé.

Rut & Rot, bara så att de rika kan ta hjälp ax läxhjälpen?

Denna fråga har väckt mycket diskussion och personligen tycker jag det är löjligt. Folk påstår att Rut och Rot endast är till för de rika, men var ligger logiken? Att sänka priset – är till för de rika, nej. De rika har ändå råd, gör man det billigare kan flera ta del av det.

Halva priset med Rut och Rot – Gratis ”lån”

Genom att staten betalar andra halvan av läxhjälpen slipper man utöka lånet på bostaden om man i dagsläget inte har pengarna till det. Man slipper också amortera bort mindre varje månad bara för att en extra utgift tillkommit. Man kan alltså se Rut och Rot som ett lån då man slipper ta mer lån eller amortera mindre.

Läxhjälpen måste vara i hemmet

För att ta del av Rut och Rot måste det ske i hemmet. Man får alltså inte ha privatundervisning i ett bibliotek som annars varit ett populärt ställe.

Comments are closed.